blog img

Syntema är den leverantör av färg och ytbehandling vi vänder oss till så fort vi behöver ta fram en ny ytbehandlingslösning. Våra krav och önskemål på färg, lack och olja är ofta specifika samtidigt som vi är i behov av att lösningen också levereras snabbt, utan att det tummas på kvaliteten.

Då våra produkter är specialanpassade och träslaget skiljer sig produkterna emellan kan vi inte hålla oss till ett standardrecept för ytbehandlingar. Syntema erbjuder en nära kontakt och besöker oss ofta för att konsultera när vi ska ta fram en lösning som uppfyller exakt den kulör och finish som arkitekterna önskar. I samma lösning klarar de även av att uppfylla både krav på tålighet och miljövänlighet. De har även hjälpt oss att leverera utrustning och förbrukningsmaterial som är nödvändig för de ytbehandlingar vi ska göra.

För att sammanfatta det hela är Syntema en samarbetspartner som har både hög kompetens och flexibilitet vilket gör att de kan erbjuda oss snabba leveranser, god service och support samt ytbehandlingslösningar av hög kvalitet som motsvararar våra förväntningar på kulör.

– Jonas Rosén, VD, AB Vikingstad Möbel och Snickerifabrik